Over ons
HYS & Co. Advocaten

HYS & Co. Advocaten is een bruggenbouwer

 

Wij

adviseren ondernemingen en organisaties
procederen in zelfstandige dossiers
ondersteunen op interim- of projectbasis

HYS bestaat uit een team van zeer ervaren en breed georiënteerde advocaten met achtergrond in bedrijfsleven, overheid, woningcorporaties en advocatuur.

Wat ons bijzonder maakt?

Wij zijn advocaat én bedrijfsjurist ineen. Juridische professionals van topniveau. We werken vanuit een diepgaande kennis van de vastgoedbranche. Juridisch denkwerk en praktische toepassing gaan bij ons hand in hand. Wij staan altijd met beide benen in de realiteit van ondernemingen en organisaties. En dat merkt u, want onze adviezen zijn niet alleen goed doordacht, maar ook goed uitvoerbaar en van toegevoegde waarde voor uw opgave.

HYS neemt werk uit handen

Bij HYS & Co. Advocaten is een advies vaak geen eindstation. Wij kunnen onze ideeën en adviezen ook daadwerkelijk binnen uw organisatie implementeren en uitvoeren. Van het ontwerpen van een incassotraject voor huurachterstanden tot en met het opstellen van checklists.

Onze diensten zijn schaalbaar

Uw wensen en ontwikkelingen staan centraal bij onze dienstverlening. Opschalen als dat nodig is, bijvoorbeeld met een fiscalist of notaris, maar ook terugsnoeien naar een afgeslankte vorm via de flexibiliteit van de externe bedrijfsjurist. De service en betrokkenheid zijn gewaarborgd.

Moderne tarieven, aangepast aan uw wensen

HYS & Co. Advocaten hanteert diverse tariefstructuren. Wij vermijden onnodige kosten en bieden daarom zeer redelijke uurtarieven. Daarnaast hanteren we verschillende andere vormen van tarifering, zoals fixed fee, succes fees, bonus/malus, etc. En de kantoorkosten blijven gewoon voor onze rekening. Meer weten over onze tarieven?

Neem hier contact met ons op..

HYS & Co.
Maak kennis met ons team

Wij doen het anders!.